[燕姿留言] 06/12/26:very merry

发表於: 星期二 十二月 26, 2006 5:31 pm

文章标题: very merry (很愉快的)

---------------------------------------

dear all

亲爱的 大家
how was christmas?
圣诞节过得怎样?
Christmas Eve was a huge feasting affair, we had lobster, shrimps, mushrooms, beef, bee hoon, chicken wings all barbequed. My post greasy floor was less than appetizing but we had a jolly ho ho time.
圣诞夜可是一次丰盛的盛宴哦, 我们准备了龙虾,小虾, 蘑菇, 牛肉, 蜂蜜, 还有烤鸡翅. 那时的地板有点油膩,這使我食欲不是很好,但我仍然过了一個很开心的夜晚。
We were all supposed to bring a 20 dollars (NT400, RMB100, Ringgit 40, HKD100?) gift and i had to pick a tic tac toe set. The initial excitement of playing wooden blocks of tic tac toe wore off after 4 rounds. I hope the person who got my thermal flask would find more mileage than 3 minutes.
我们都准备了约20新元的礼物(约等于台币400元,人民币100元,马來西亚40元,港币100元??) 我选了到了一个圈叉X遊戏組(橫向、纵向各两条线組成一九工格,两位玩家轮流在格內画圈及叉X先连成三个一线者胜)。. 玩这遊戏四次左右就沒什么刺激感了,我希望拿到我送的保溫杯的那个人,能好好的利用它而不要只是三分钟热度。
How was Christmas for the rest of you? Merry? Uneventful?
大家圣诞节过得怎么样?快乐还是平静的?
yz

官网留言是不可以转载的说

哈哈,虽然刚看到,可是仍然感觉很温暖哦,燕姿万岁

又有留言了~!!!

开心~!!!

不太好啊!!

好久没见燕姿了 !!!
好想她!

以下是引用小孩在2006-12-27 23:35:45的发言:
谁翻译的啊 汗死一条街

一个不认识的人翻译的

已经修改了,这次应该看得比较清楚一点了吧

等狮子座男子 Leo Man 翻译后再修改

在燕窝留的言,内地的没看到,难不成是台湾的

http://www.emimusic.com.tw/capitol/forum_view.php?fid=39990

燕姿表达的应该是这个意思吧

等LEO翻译后再修改一下

楼主 我刚要发 被你抢先了哈

好好玩的圣诞节

哪像我就在家待了一天